NEW NATURAL RESOURCES HEADQUARTERS CHILDCARE CENTER

NEW NATURAL RESOURCES HEADQUARTERS CHILDCARE CENTER

Client Department of General Services + AC Martin
Location Sacramento

The NNRH Childcare Center in Sacramento, CA, a companion project to the New Natural Resources Agency Headquarters, also designed by RELM, creates a series of outdoor rooms for children to explore an abstraction of the river delta landscape that defines the region. Play areas introduce a spectrum of challenges and capabilities into the landscape, fostering confidence, and team building. Canopy covered decks, gathering steps, and social spaces soften the transition from indoor to outdoor classrooms. In this way, the transition zone serves as the front porch from which to observe the delta playscape. Programming ranges in scale and complexity to accommodate activity levels from storytime to climbing.